Magneetti­erotin ja muut tuotteet räätälöidysti

Hapell Oy valmistaa räätälöidyt magneetti­tuotteet yli kahden­kymmenen vuoden kokemuksella. Me myös korjaamme vanhat laitamagneetit sekä muut magneetti­laitteet. Toimitamme tuotteita Merikarviasta käsin koko Suomen alueelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää magneetti­erottimista tai muista tuotteistamme!

HANTEC 10

Varastostamme löytyy heti toimitukseen kymmeniä erilaisia magneetteja asiakkaan tarpeiden mukaan. Erikois­tilauksesta saatavilla myös niklattuja, reiällisiä, kaari yms. magneetteja.

Hantec 100

HANTEC 200 ja HANTEC 100 ovat erilaisiin neste­järjestelmiin erinomaisesti soveltuvia magneettierottimia. Hyviä käyttö­kokemuksia on saatu mm. erilaisten hionta­emulsioiden, leikkuu­nesteiden, öljyjen, gaoliinin ym. nesteiden puhdistuksesta. HANTEC neste-erottimet ovat tarkoitettu sivuvirta­suodattimeksi ja niiden kapasiteetit ovat 50 - 150 litraa / minuutti.

HANTEC 300 -sarja

Kehitetty kuivien virtaavien materiaalien puhdistukseen. Soveltuu erinomaisesti viljan, jauhojen, muoviraaka-aineen, purun yms. puhdistukseen.

HANTEC 400 - 1000

Päättymättömällä puhdistus­hihnalla varustetut neste-erottimet on kehitetty isojen nestemäärien puhdistukseen. Virtaukset 250 – 1000 l / min.
Soveltuu erinomaisesti esim. grafiitin poistoon.

HANTEC 1000 -sarja

HANTEC on / off -magneetit ovat mekaanisesti kytkettäviä nosto- ja pitomagneetteja. Nosto­kapasiteetit ovat 100 - 450 kg.


Erikois­tilauksesta saatavilla myös erittäin voimakkaita mekaanisesti irrotettavia pitomagneetteja.


Pitovoimaltaan ne ovat 100 - 3000 kg.

HANTEC 10000

HANTEC 10000 -sarja on kehitetty erottamaan rautametalleja erilaisista liukuhihnoilla kulkevista materiaali virroista. Erottelumatkat 50 - 450 mm. Leveys ja pituus ovat vapaasti valittavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytetään esim. purun, hakkeen, yhdyskunta­jätteen, muovirouheen yms. puhdistukseen.


Saatavana myös erikokoisia magneetti­levyjä ilman puhdistus­hihnaa.

Yhteydenottolomake

Kysy lisää palveluistamme, tuotannon aikatauluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. Tarjouspyynnön voit lähettää Tarjouspyyntö-sivulla.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse