Räätälöidyt magneettilaitteet Merikarvialta

Lue lisää yrityksestämme

Hapell Oy on erikoistunut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjen magneettilaitteiden valmistukseen Merikarvialla. Huollamme myös magneettilaitteita ja -erottimia sekä puramme käytettyjä magneettilaitteita ja teemme erilaisia demagnetointitöitä. 

Varastostamme löytyy heti toimitukseen laaja valikoima laadukkaita magneetteja asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitamme magneettilaitteet Merikarvialta käsin ympäri Suomen. 

Ota yhteyttä!

Hihnamagneetti 

Kuljetintyyppisiä hihnamagneetteja voidaan käyttää moneen tarkoitukseen, esimerkiksi kivimurskeen, purun, hakkeen tai yhdyskuntajätteen puhdistukseen. Kuljetinhihnan päälle asennetulla magneettierottimella erotetaan metallit. Erottimet toimivat vaihdemoottorilla, jonka käyttövoimana on sähkö tai hydrauliikka. Hihnamagneetteja käytetään mm. saha- ja kaivosteollisuudessa.

Rumpumagneetti

Rumpumagneetti sopii keskisuurten rautakappaleiden erotteluun kuivan irtotavaran massavirrasta. Rumpumagneetti toimii niin, että pyörivän magneettirummun sisällä on 180 asteen levyinen magneettinen kiinteä sektori. Pyörivä ulkovaippa kuljettaa raudat tämän sektorin yli ja pudottaa ne materiaalivirrasta. Rumpumagneetti toimii myös yhdessä hihnamagneetin kanssa varmistaakseen parhaan mahdollisen puhtausasteen.

Erottelu- ja sauvamagneetti

Erottelu- ja sauvamagneettia käytetään lähinnä kuiva-aineita käsiteltäessä elintarviketeollisuudessa varmistamaan lopputuotteen puhtaus. Asiakkaitamme ovat mm. Fazer, Apetit ja Tapolan mustamakkara.

Neste-erottimet

Meillä on pitkä kokemus myös neste-erottimien valmistuksesta. 

Neste-erottimia käytetään nesteiden puhdistuksessa, joista esimerkkeinä voidaan mainita kaoliinin puhdistus paperiteollisuudessa tai erilaisten öljyjen ja työstöemulsioiden puhdistus. 

Magneettilaitteet betoniteollisuudelle

Valmistamme betoniteollisuudelle erilaisia laitamagneetteja ja myös magneettierottimia raudanpoistoon hiekasta ja sementistä.

Olemme Suomen ainut magneettilaitteiden valmistaja, joka hoitaa kaiken aina suunnittelusta valmiiseen laitteeseen asti asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitamme laitteet Merikarvialta käsin koko Suomen alueelle.