Magneettierottimet toiveidesi mukaan Merikarvialta

Ota yhteyttä!

Hapell Oy on erilaisia magneettierottimia valmistava, vuonna 1991 perustettu metallialan yritys. Olemme erikoistuneet asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti räätälöityjen magneettilaitteiden valmistukseen. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta ja vankka ammattitaito takaavat laadukkaan työn jäljen.

Yrityksemme toimii Merikarvialla Satakunnan maakunnassa, Porista noin 50 km pohjoiseen.

Ammattitaitoista konsultointia

Erikoisosaamisalueemme on räätälöityjen teollisuuskäyttöisten magneettierottimien ja -laitteiden suunnittelu, valmistus ja asentaminen.

Konsultoimme myös tehtaita ja laitoksia suunnittelevia toimistoja. Jos suunniteltavien tehtaiden ja laitosten tuotanto vaatii magneettierottimia ja -laitteita, pystymme tarjoamaan ainutlaatuista tietotaitoa suunnittelussa. Olemme mielellämme mukana suunnitteluprosessissa, ja tuotamme tehtaalle tai laitokselle parhaiten mitoitetun ja tarpeiden mukaisen magneettilaitteiston.

Yhteystiedot

Asiakaslähtöistä palvelua

Asiakaslähtöinen palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. Kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita ja tarpeita, joiden pohjalta lähdemme tekemään suunnittelua ja toteutamme valmiin laitteen. Meille niin pienet kuin suuret ja haasteellisemmatkin projektit ovat tärkeitä ja panostamme niihin aina yhtä paljon. Pidämme sovitusta aikataulusta kiinni ja takaamme korkealaatuisen työnjäljen kaikessa, mitä teemme. 

Ota yhteyttä! Keskustelemme mielellämme kanssasi lisää ja kerromme toiminnastamme!

Laaja valikoima laadukkaita magneettilaitteita

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä magneettilaitteita. 

Valmistamme hihna-, rumpu-, erottelu ja sauvamagneetteja, erilaisia neste-erottimia elintarviketeollisuuden käyttöön unohtamatta betoniteollisuuden magneettilaitteita. 

Toimitamme magneettierottimet ja -laitteet Merikarvialta käsin koko Suomen alueelle.

Tutustu tarjontaamme